Om gaden

EN GADE I UDVIKLING

Foto (78 of 155)

Frederiksberggade går mod en fremtid med flere nye aktiviteter for både lejere og besøgende. Med de nye initiativer skal gaden kunne udfolde sin karakter, som kendetegner dynamik, oplevelser og sjov. 

Foto (62 of 155) (1)

Københavns Kommune har afsat en anlægsbevilling på 8 mio. kr. til en fysisk opgradering af Frederiksberggade. Foreningen har indgået et samarbejde med Creator Projects med henblik på at skabe et permanent kunstværk, som forventes integreret i opgraderingen.

Frederiksberggade historie​

Foreningen BID

Strøget er Københavns hovedgade. Gennem de seneste par hundrede år har gaden udgjort en livsnerve gennem byen – både kommercielt, kulturelt og trafikalt. Et byrum, hvor man ser og bliver set. Nu ser Frederiksberggade en fremtid i møde, hvor forskønnelse af gaden skal være med til at give nye oplevelser, løfte aktiviteter og sprede god stemning hos de besøgende. 

Om foreningen BID:
Foreningen BID (Business Improvement District) blev stiftet i 2019 af ejendomsejerene i Frederiksberggade. BID-projektet skal løfte aktiviteter i gaden for både borgere, besøgende, lejere og ejendomsejere.

 

BESTYRELSEN

Bjarke Bendix Cloos

Bestyrelsesformand

Allan Pedersen

Næstformand

Peter Frische

Bestyrelsesmedlem

Frank Kristensen

Bestyrelsesmedlem

Lone Meier

Suppleant

Morten Jensen

Projektleder - Newsec