Nyhedsbrev august 2022

Strøgets Frederiksberggade 2022

Frederiksberggade kan se frem til at få flere nye lejere i den nærmeste fremtid. Pop-up butikken med Tour de France i Frederiksberggade 17 er nu lukket. Lejemålet ombygges til ny lejer, som forventes at åbne oktober i år. Pr. 1. marts 2023 overtager en international kæde med fashionprodukter butikken Frederiksberggade 5, hvor Pilgrim tidligere på året fraflyttede til større lokaler på Nygade.

Aktivitets– og forskønnelsesgruppen:

Bestyrelsen har besluttet ikke at etablere et samarbejde med Tivoligarden. Tivoligarden kunne tilbyde at optræde i Frederiksberggade fire gange fordelt på et år, og det vurderes ikke tilstrækkeligt, til at kunne give den ønskede effekt. Foreningens aktivitets– og forskønnelsesgruppe skal efter sommerferien afholde et opfølgende møde med Copenhagen Light Festival vedrørende muligheder for opsætning af lyskunst i Frederiksberggade i perioden januar 2023 til marts 2023.

Udlejningsprospekt:

Ved input er medlemmerne velkomne til at kontakte Liza Jessen på Liza.jessen@newsec.dk.

Udlejningsprospektet kan stadig fås i trykt eksemplar på både dansk og engelsk, kontakt venligst Camilla Gerstrøm på mail camilla.gerstrom@newsec.dk, hvis prospekterne ønskes udleveret både i hard copy og digital version.

Markedsføring:

Der er blevet udsendt en ny pressemeddelelse i juli måned, der omhandler den nye kundetæller i Frederiksberggade.

Medlemsstatus:

23 ud af 29 ejendomme i Frederiksberggade er medlem af foreningen.

Kundetællerrapport:

Det samlede kundetal for juli 2022 var 1.643.559, hvilket svarer til en gennemsnitlig daglig trafik på 53.018. Dette er det højeste kundetal, vi har set siden opsætning af kundetælleren i Frederiksberggade. Den 27. juli blev der sat ny rekord med 69.167 besøgende i Frederiksberggade, hvor København fejrede Jonas Vingegaard. Sammenlignet med kundetallene for juni måned er der tale om en markant stigning i juli måned på ca. 31%. Medlemmerne har fået tilsendt kundetællerrapporten samt en påbegyndende månedsoversigt.